Wilson ned på U21-landslaget

Danny Wilson har blitt innlemmet i Skottlands U21-tropp til EM-kvalifiseringskampene mot Luxembourg og Østerrike i neste måned. 19-åringen ble utelatt fra A-landslagstroppen.

Charlie Adam blir Liverpools eneste representant i Skottlands A-landslagstropp til EM-kvalifiseringskampene mot Liechtenstein og Spania henholdsvis 8. og 11. oktober. Danny Wilson skal denne gang være med Skottland U21 etter at A-landslagssjef Craig Levein bestemte seg for å droppe midtstopperen denne gang. 19-åringen har kun spilt én kamp for Liverpool ( mot Exeter) denne sesongen.
- Det er et stort løft å ha Danny tilbake i troppen, sier Skottlands U21-landslagstrener Billy Stark til det skotske fotballforbundets nettside.

- Det er noen spillere i A-landslagstroppen som fortsatt er spilleberettiget for U21. Vi vil være glade for å ha dem med dersom Craig (Levein) bestemmer seg for å ikke benytte dem. Danny faller inn under den kategorien i disse kampene.

- Han er en anvendelig spiller med en relativ grad av erfaring etter å ha vært involvert med A-landslagstroppen. Danny har flott holdninger, og vil passe godt inn i troppen.

Skottland U21 møter Luxembourg U21 borte 6. oktober, mens Østerrike U21 venter i Paisley fire dager senere.