Wilson takker for tilliten

Danny Wilson takker Kenny Dalglish for at han har fått spille flere førstelagskamper etter nyttår. Skotten har fått starte fire kamper etter at Dalglish tok over i januar. Liverpool FC bekrefter omsider at John McMahon har forlatt klubben.

- Det er fint for spillere som meg å se at manageren jevnlig er villig til å benytte unge spillere på laget. Kenny synes å ha den holdningen at dersom du er god nok, så er du gammel nok, konstaterer Wilson overfor LFC Weekly.

- Jeg har fått starte fire kamper etter at Kenny tok over, og det er jeg fornøyd med. Det er flere unge spillere som har fått sjansen, og det er opp til oss å ta vare på muligheten, legger skotten til.

19-åringen er også svært godt fornøyd med å ha landsmannen Steve Clarke i trenerteamet.

- Det er fint at det er andre folk her som forstår dialekten din, spøker Wilson.

- Det er noen skotter her, og det er hyggelig. Men det er viktigere at Steve er en god trener enn at han er skotsk. Alle liker treningene, og vi er glade for at han er her.

Som midtstopper ser Wilson opp til Jamie Carragher, og scouserens prestasjoner i den røde trøya.

- Måten han jobber på, hvor profesjonell han er, og hvordan han går til verks på trening, er enestående. Så jeg er ikke overrasket over at han har fått spille så mange kamper for klubben.

- Hver eneste dag ser jeg hvor god han er, og skjønner hvorfor han har nådd så langt som han har gjort. Han er et eksempel til etterfølgelse for unge spillere.

En kar som Wilson imidlertid ikke vil få lære mer av, er tidligere reservelagsmanager John McMahon. Liverpool FC bekrefter i dag på klubbens offisielle nettsider at McMahon forlater klubben med umiddelbar virkning. Dette har dog vært kjent i nærmere en måned nå.