Wolves U18 - Liverpool U18 0-4

Liverpool U18 har fortsatt sjansen til å vinne serien, etter at de i dag slo Wolverhampton hele 4-0 på bortebane. Toni Silva ga de røde ledelsen tidlig i kampen, mens innbytter Michael Ngoo noterte seg for ekte hat trick etter pause.

Liverpools lag: Belford, Rafferty, Coady, Sama, McGiveron, Hajdu, Roddan, Silva (Walsh 85), Adorjan (Hatch 85), Mukendi, Emilsson (Ngoo 46).
Ubenyttede reserver: Stephens, King.

3.min: Toni Silva gir Liverpool ledelsen på et hardt skudd fra en posisjon inne i straffefeltet. Adam Hajdu startet angrepet dypt på hjemmelagets banehalvdel. Silva satte ballen i hjørnet med høyrebeinet etter at Krisztian Adorjan først hadde blitt stoppet av en forsvarer.

12.min: Kristjan Emilsson er nær ved å doble ledelsen, men glir i det avgjørende øyeblikket.

13.min: Emilsson lave skudd skaper ikke nevneverdige problemer for vertenes keeper.

Liverpool leder 1-0 til pause. Toni Silva var nær ved å score igjen like før første omgang var over. Wolverhampton har imidlertid vært svært nær utligning ved flere anledninger. Vertene slo sterkt tilbake etter at Liverpool tok ledelsen, og presset de røde over på defensiven. "Ulvene" hadde blant annet en heading i tverrliggeren, og misbrukte to andre store sjanser. Conor Coady spiller midtstopper for Liverpool i dag, og har vært strålende.

46.min: Liverpool har gjort et bytte i pausen. Michael Ngoo inn for islandske Kristjan Emilsson.

48.min: Innbytter Michael Ngoo øker Liverpools ledelse til 2-0 etter å ha blitt frispilt av Krisztian Adorjan.

John Gorman med et godt skudd for vertene.

Tyrell Belford må slå et forsøk fra Liam MacLyndon til corner.

Adorjan og Ngoo har sjanser til å øke Liverpools ledelse på kontringer.

Liverpool øker til 3-0 på en flott kontring. Det er de samme to spillerne som avslutter angrepet. Adorjan igjen med den forløsende pasningen, og Ngoo netter sitt andre mål for dagen.

Hajdu med en stor sjanse.

85.min: Dobbeltbytte av Liverpool. Hatch og Walsh inn for henholdsvis Adorjan og Silva.

90.min: Michael Ngoo får sitt hat-trick på overtid, med et forsøk som går via vertenes keeper. 4-0 til Liverpool.

Nå gjenstår bare en seriekamp for Liverpool. Det er mot samme motstander som i dag, hjemme på akademiet i Kirkby kommende fredag. Vinner de røde den, er de avdelingsvinnere og dermed klare for semifinalen i nasjonalt play-off.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.