Zenden hyller Dalglish

For Bolo Zenden blir det gjensyn med et par gamle lagkamerater når Liverpool gjester Sunderland på søndag. 34-åringen spilte for Anfield-klubben i to sesonger, og var med på å tape Champions League-finalen i 2007 med de røde.

- Når jeg var i Liverpool, var det ikke så dårlig stelt der. Det var ingen ustabilitet. Jeg spilte i en Champions League-finale, og når jeg forlot klubben så kollapset alt, spøker Zenden til Press Association.

- Alt var fint da jeg var der, og vi endte til og med blant de fire beste. Men i løpet av det siste året, når Rafael Benitez forlot klubben og Roy Hodgson kom inn, virker det som ting gikk litt galt, legger han til.

- Hver eneste uke var det frem og tilbake om salg av klubben eller ei. Til slutt kom det nye eiere inn, men det som pågikk i forkant påvirket selvsagt spillerne.

- Det har også vært mye prat om nytt stadion, og selv om første spadetak skulle ha vært tatt for to eller tre år siden, har man fortsatt ikke kommet noe lenger.

- Det var kaos i klubben. Det gikk ut over resultatene. King Kenny har kommet inn og Liverpool spiller fotball igjen. Seieren over Manhcester United vil ha gitt dem en god følelse, men vi skal få dem ned på jorda igjen, lover Zenden foran søndagens kamp.

- Dalglish har kommet inn og forandret ting i løpet av kort tid. Det er en utrolig prestasjon. Dette er Dalglish sitt verk, og det har vært imponerende å følge med på.