- Alle ønsker å være involvert

Fabio Aurelio håper å bli involvert og hjelpe Liverpool et steg nærmere en ny Wembley-finale når Brighton venter i FA-cupens 5. runde på Anfield søndag. Aurelio føler seg i fin form.

Liverpool er allerede klar for finale i Carling Cup, mot Cardiff 26. februar. På søndag venter hjemmekamp mot Brighton i FA-cupen. Seier der betyr at Liverpool er i kvartfinalen i den gjeveste engelske cupen. Fabio Aurelio spilte 71 minutter i 5-1-seieren mot Oldham i 3. runde. Nå håper han å bli involvert også mot Gus Poyets mannskap.
- Alle ønsker å være involvert i cupene så lenge som mulig, sier Fabio Aurelio til Liverpoolfc.tv.

- Denne sesongen er vi i en finale allerede, og vi ser frem til en ny mulighet til å ta et steg nærmere enda en. Det vil være et viktig steg. Forhåpentligvis kan vi gå videre.

- Jeg føler meg bra. Jeg trives med treningsøktene hver dag, og jeg blir bedre. Jeg er tilgjengelig og venter på en mulighet til å komme på banen igjen.

Liverpool har møtt Brighton tidligere denne sesongen. Da vant de helrøde 2-1 på Amex Stadium i 3. runde av Carling Cup.
- Vi kunne se at de har et godt lag, hurtige angripere og de liker å spille fotball langs bakken. Det var en fin kamp som vi vant borte. Dette vil bli annerledes ettersom vi spiller hjemme. Vi har mer ansvar til å forsøke å komme til neste runde.

Aurelio spilte 90 minutter i reservelagets 4-0-seier mot Norwich på Melwood i forrige uke.
- Det var godt. Når du ikke får spilletid, er det vanskelig å opprettholde kampformen ved bare å trene.

- Når du spiller en slik kamp, eller trener på en hel bane, er 90 minutter alltid bra til å forbedre formen og hvordan du faktisk føler ved å spille en kamp. Det var en god mulighet for meg.

Skader og godt spill av Jose Enrique har gjort at Aurelio bare har to førstelagskamper for Liverpool i 2011/12.
- Vi har en sterk spillerstall. Alle kan gjøre en jobb. Det er opp til manageren å bestemme hvem som er involvert i hver kamp, men mitt mål er å være tilgjengelig så mye som mulig og se hva hans tanker er.

- Alle er ute etter en mulighet. Det er en stor spillerstall, men det er viktig for alle å være klare fordi vi er involvert i tre turneringer og det er mange kamper fremover. Vi er ute etter å nå to finaler og få 4.plassen, og jeg tror vi har en god mulighet til det.