- Da får vi bare være favoritter da

Kenny Dalglish trekker på skuldrene av at David Moyes har utropt Liverpool til favoritter i FA-cupsemifinalen mot Everton den 14.april. Liverpool-manageren foretrekker å fokusere på de tre ligakampene som skal spilles før den tid.

Tidligere denne uken gikk Everton-manager David Moyes ut og erklærte Liverpool som favoritter når de to Merseyside-klubbene møtes til semifinale i FA-cupen på Wembley i midten av april. Liverpool-manager Kenny Dalglish lar seg ikke affisere av dette.

- Jeg antar at noen må være favoritter, må de ikke? Moyesy ønsker ikke at Everton skal være favoritter. Det gjør ingenting fra eller til for oss. Vi tar favorittstempelet. Det spiller ingen rolle hva oddsen er. Det eneste som betyr noe er det som skjer på kamdagen. Semifinalen er ingen distraksjon for oss. Vi konsentrerer oss om Newcastle-kampen. Vi kan ikke se for langt frem i tid, kommenterer Dalglish til The Guardian.

- Det er fortsatt to uker til semifinalen, og jeg er sikker på at det blir mye snakk om Everton-kampen når den nærmer seg. Everton fikk et fantastisk resultat i omkampen. De spilte veldig bra i Sunderland, og jeg syntes de virkelig fortjente å gå videre.

- Men for oss er kampen mot Newcastle den viktigste kampen akkurat nå. Vi vil spille mot Newcastle først, og så ta ting derfra.

- Semifinalen mot Everton vil bli omtalt når den behøver å bli omtalt. Men vi ønsker ikke å foregripe begivenhetenes gang.