- Dette vil ta tid

Lucas Leiva innser at han må ta tiden til hjelp for å komme tilbake etter sin alvorlige kneskade. Brasilianeren aner ikke når han vil være tilbake i spill igjen, men krysser fingrene for at neste sesong skal bli en god sesong for hans vedkommende.

- Da jeg kom tilbake til Liverpool spurte alle om hvor lang tid det vil gå før jeg er tilbake på banen. Faktum er at jeg har en lang vei å gå. Jeg har en langvarig rehabilitering foran meg. Mine lagkamerater var glade for å se meg igjen, og gledet seg over at det går bra. Forhåpentligvis blir neste sesong en god sesong for oss alle, uttaler midtbanespilleren til Liverpool Daily Post.

- Jeg har holdt kontakten med mange av spillerne, og spesielt sør-amerikanerne i klubben. Vi snakket sammen nesten hver eneste uke. Nå er jeg tilbake i Liverpool, og klar til å bidra med positivitet utenfor banen.

- Det blir godt den dagen jeg kan trekke på meg den røde trøya igjen. Forhåpentligvis går det ikke så alt for lang tid. Jeg var veldig frustrert, siden dette er min første skade etter at jeg kom til Liverpool og det også var en svært alvorlig skade. Jeg var veldig langt nede. Spesielt like etter operasjonen. Men du kan ikke klage. Du må bare takle det, forsøke å gjøre rehabiliteringen og komme sterkt tilbake.

- Den første delen av rehabiliteringen etter operasjonen ble gjort i Brasil. Legene ønsket å holde meg der i minst seks uker, og ba meg ikke fly tilbake rett etter operasjonen. Jeg gjorde enkle ting i et forsøk på å få hevelsen rundt kneet til å gå ned, slik at jeg kunne begynne å røre litt på meg.