- En dårlig dag

Brendan Rodgers synes Liverpool hadde en dårlig dag på jobb i 0-3-tapet mot West Bromwich, men mener resultatet ikke gir et helt riktig bilde av kampen. Synes begge straffene og utvisningen var hardt idømt.

Zoltan Gera sendte West Bromwich i ledelsen med et praktmål like før pause. Liverpool ble redusert til ti spillere da Daniel Agger ble utvist for å frata Shane Long en scoringssjanse. Shane Long misbrukte straffesparket. Kort tid senere ble det straffespark i mot på nytt. Denne gang var Peter Odemwingie sikker eksekutør. Innbytter Romelu Lukaku fastsatt resultatet til 3-0 i hjemmelagets favør på en heading i det det 77. minutt.
- Jeg synes resultatet var meget hardt, jeg må være ærlig, uttalte Brendan Rodgers til pressen etter kampen.

- Etter de første par minuttene av kampen hadde vi god kontroll og rytme i spillet. Frem til de scoret sitt første mål, så vi ut til å være laget som skulle få det.

- Jeg har ingenting å utsette på den første scoringen – det var en fantastisk avslutning. Vi forsvarte oss ganske godt på corneren i forkant, med god høyde og lengde på klareringen. Glen Johnson kunne trolig ikke ha gjort noe mer da han gikk ut for å presse ballfører. Det var en vidunderlig teknikk.

- Vi kontrollerte det meste av kampen i 1.omgang, men vi kom under 0-1. Jeg er ikke en som klager på dommerne, men i 2.omgang synes jeg de to straffeavgjørelsene, tre dersom dere inkluderer utvisningen, var veldig, veldig hardt idømt. Jeg synes ingen av avgjørelsene var straffespark. Hvis dere ser dem i reprise, vil dere se at de var veldig, veldig hardt idømt.

- Med ti spillere i tillegg til at vi måtte jage scoring ville det bli vanskelig.

På 1-0 til West Bromwich trodde Rodgers at Liverpool fortsatt kunne få med seg noe fra kampen.
- Jeg hadde fortsatt troen. Jeg sa til spillerne i pausen at vi hadde kontrollert 1.omgang og måtte være tålmodige, spille ballen. Vanligvis vil det da åpne seg rom slik at vår kvalitet ville få oss tilbake i kampen.

- Som sagt, vi fikk straffe i mot og så slår utvisningen deg ut. Spesielt for et nytt lag som jobber med struktur og ideer. Men jeg må gi stor honnør til spillerne. De fortsatte å løpe i dag, selv om slike dager som dette gjør vondt.

Lukaku fastsatte sluttresultatet til 3-0 på en heading 13 minutter før slutt.
- Vi jaget kampen og forsøkte å komme tilbake i den, og det gir selvsagt rom. Da kan det gir mer rom bakover. Vi forsøkte å komme tilbake i kampen. West Bromwich spilte på kontringer i dag, så du kommer å bli sårbar i den situasjonen med ti spillere. Men som sagt, spillerne ga alt i dag, og jeg kan ikke klage.

- Det var en dårlig dag for oss, men jeg synes vi viste tegn, spesielt i 1.omgang, at spillerne håndterte ideene meget godt. I 2.omgang, da vi ble redusert til ti spillere, ble det vanskelig for oss.