- En fantastisk nyhet

Kenny Dalglish er meget glad for at Steven Gerrard har signert ny kontrakt med Liverpool. Kapteinen er et forbilde på og utenfor banen.

- Dette er fantastisk for alle. De seneste par årene har han hatt et par skuffende perioder hvor han har pådratt seg skader uten at det har vært andres feil. Han har fått et par infeksjoner som var fullstendig uavhengige. Han har kommet fantastisk bra tilbake, og nå begynner han å komme tilbake i full form, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- For oss, Steven og alle knyttet til klubben er dette en fantastisk nyhet. Vi er glade, og vi ser frem til å få ham tilbake i beste forfatning og se ham jobbe hardt for og med oss.

Så vel som hans lederegenskaper på banen er Dalglish også svært takknemlig for rollen kapteinen viser utenfor banen.
- Han gjør alt. Folk ser bare hva han gjør på banen. Det er også det samme med Carragher, som også har innflytelse på unge spillere De er to flotte forbilder å se opp til.

- Steven, som klubbens kaptein, er veldig imponerende. Hvis det er et problem som skal løses i garderoben, noe det ikke er ofte, vil han ta seg av det, og det kommer ikke utenfor garderoben, noe som er fantastisk for oss. Det skjer ikke så ofte. Men når det skjer, så trår han til. Så man kan regne med ham på og utenfor banen. Han har vært en fantastisk tjener for denne fotballklubben, så la oss håpe han varer utover sin nåværende kontrakt også.

- Han har vært her siden han var en veldig ung gutt. I disse tider er det ikke mange som kun har representert én klubb i løpet av sin fotballkarriere, og spesielt spillere med kvaliteter som Steven. Det er ikke som han har vært i en fotballklubb som har vært uten suksess. Hvis du er lykkelig der du spiller, trives med det du gjør og trives i fotballklubben, ser jeg ingen grunn til at du skal flytte på deg. Det er fantastisk for oss at han ikke har gjort det.

Et vanskelig 2011 for Steven Gerrard er tilbakelagt, og Dalglish håper at Gerrard får frem mer av det han allerede har vist i 2012 i de kommende måneden.
- Han har scoret to mål på tre kamper dette året. Hvis han fortsetter slik, kommer han til å vinne Gullstøvlen!