- Finaleprat er bannlyst

Steven Gerrard understreker at ingen må tro jobben er gjort selv om de røde leder foran returoppgjøret mot Manchester City, og at Liverpool må være på sitt beste for å komme til Wembley.

- Det må være bannlyst siden vi ikke er der ennå, sier Gerrard på spørsmålet om det prates i garderoben om Liverpools mulighet til å komme til Wembley for første gang siden 1996.

- Det er klart at tanken streifer deg og du drømmer om det. Det hjelper deg i forhold til motivasjon, men jeg tror ikke noen av våre spillere vil ta av eller tro at vi allerede har gjort jobben. Vi vet at dette er en stor kamp og en tøff oppgave.

- Jeg tror erfaring alltid er viktig, fortsetter kapteinen i sin spalte i programmet til semifinalen. - Spesielt når du har ledelsen i et så viktig oppgjør som spilles over to kamper.

- Vi må være på vårt beste. Hver eneste spiller hos oss må spille bra dersom vi skal avansere. Vi må glemme resultatet i første kamp og prøve å vinne denne. Hvis vi blir for negative og bare prøver å beskytte ledelsen, da tror jeg det kan være veldig farlig.