- Føler meg priviligert

Liverpools nye kommunikasjonsdirektør sier det er et privilegium å få jobbe i LFC, og er imponert over FSG sine planer. Ayre ønsker Chang velkommen til klubben.

I dag ble det bekreftet at Jen Chang, for twitterbrukere kjent som @JenChang88, er ansatt som Liverpools nye kommunikasjonsdirektør.

Chang kommer fra en jobb i Sports Illustrated i New York, og har tidligere arbeidet for ESPN. Han har også stor erfaring fra finansverden, og er oppvokst og utdannet i London og Cambridge. Selv gleder han seg til å ta fatt på oppgaven.

- Jeg føler meg priviligert over å få sjansen til å starte i kommunikasjonsavdelingen i Liverpool FC. En klubb med enestående tradisjoner og kulturarv. Jeg har latt meg imponere over planene til Fenway Sports Group, og føler meg beæret over å få være med på prosessen med å løfte klubben fremover, sier Chang til Liverpoolfc.tv.

Ian Ayre ønsker han velkommen.

- Jen bringer en dybde og mye verdifull erfaring om internasjonal kommunikasjon de siste 15 årene, og vi er glade for å ønske ham velkommen til Liverpool. Jen vil være med i klubbledelsen, og spiller en nøkkelrolle når vi vil forsøke å optimalisere LFC sin merkevare globalt, sier klubbens Managing Director.

Chang vil starte i sin nye jobb mandag 11. juni.