- For tidlig for Lucas

Brendan Rodgers bekrefter at Lucas Leiva ikke er aktuell for morgendagens kamp mot Young Boys.

Lucas er tilbake i full trening etter skaden han pådro seg i hjemmekampen mot Manchester City i august. Men det blir definitivt ikke noe gjensyn med brasilianeren i morgen kveld.

- De skadede spillerne kommer nå raskt til hektene igjen. Lucas Leiva er tilbake i trening, men han blir ikke involvert i morgendagens kamp. Han vil spille i en reservelagskamp på fredag. Det ser veldig positivt ut med tanke på skaden hans, sa Rodgers på sin pressekonferanse i ettermiddag.

- Alle spillerne som er tilbake etter skader ser bra ut. Gruppen er i veldig fin form og veldig sterk, la han til.

Nuri Sahin har fått mye spilletid av Brendan Rodgers i Europa League hittil denne sesongen, og tyrkeren kan få en ny sjanse i morgen.

- Han er en svært talentfull fotballspiller. Jeg har kjent Nuri siden han var ung gutt og han slo igjennom i Tyskland. Teknisk er han veldig sterk, og taktisk kan han også bidra. Han er virkelig sulten på suksess, og jeg liker virkelig å jobbe med ham.

Luis Suarez er også aktuell for startoppstillingen mot Young Boys i morgen.

- Han er en av de beste spissene i verden for øyeblikket. Det er det ikke tvil om. Det mener jeg han har bevist. Det som gjør Luis så unik er hans uforutsigbarhet. Du vet ikke om han vil runde deg eller om han vil finte skudd. Han snur og vender på seg i feltet. Han er dyktig og svært våken.

- Han trener hver dag med karer som Martin Skrtel, Daniel Agger, Jamie Carragher, Sebastian Coates og alle disse sterke og tøffe midtstopperne. De får en tøff jobb hver eneste dag. Luis er en vidunderlig spiss, som likevel fortsatt har mye å lære. Han forsøker å bli bedre hele tiden.