- Gerrard var Englands beste

Jamie Carragher synes Steven Gerrard var Englands beste i Euro 2012. Kunne vært enda bedre om England hadde fått styre spillet.

Italias Andrea Pirlo imponerte stort mot England, men Carragher mener Steven Gerrard kan være fullt på høyde med den italienske midtbanegeneralen.
- Hvis Gerrard får så mye tid og rom i en kamp, kan han gjøre nøyaktig det Pirlo gjorde mot England, sier Jamie Carragher i et intervju med ITV.

- Steven Gerrard var langt på vei Englands beste spiller. Det er det ingen diskusjon om. Han lå bak mange scoringer og var toneangivende på midtbanen. Han var kaptein, og jeg er sikker på at han vil fortsette som kaptein frem til vi kommer til Brasil (VM i 2014).

Steven Gerrard sto for tre målgivende i gruppespillet, men Carragher tror at landslagskapteinen ville ha vært enda bedre dersom England kunne ha styrt mer av spillet mot Italia.
- I løpet av kampen fikk Stevie krampe og Scott Parker måtte ut. Begge løp mange kilometer i dette mesterskapet. Det er flott. Det viser stor oppofrelse og stor innsats, men ideelt ønsker du at de skal ha ballen og styre kampen fremfor å bli diktert, slik som Pirlo gjorde søndag kveld.

- Men jeg tror det bare er slik England spiller: dypt og defensivt. Når du får ballen, ligger alle spillerne tett. Noen ganger er det vanskelig å komme ut og spille offensivt. Men den spillestilen var ikke noe vi så bare mot Italia. Det var også noe vi så i Englands første kamp mot Frankrike.