- Gerrards fremtid ligger her

Brendan Rodgers slår tilbake mot Sven Göran Eriksson som tidligere i uken rådet Gerrard til å forlate Liverpool dersom han fortsatt ønsker å vinne Premier League-tittelen før han legger opp.

Steven Gerrard har vunnet alle de store titlene med Liverpool bortsatt fra Premier League, men nærmer seg nå slutten av sin karriere. Anfield-klubben havnet kun på 8.plass forrige sesong.

- Jeg tror Steven har hatt en rekke muligheter til å forlate klubben i løpet av årene, sier Brendan Rodgers ifølge Press Association.

- Han har hele tiden følt at dette er klubben hvor han fortsatt kan vinne tittelen. Han har fortsatt en rekke år igjen av sin karriere. Vi vet hvor vanskelig det kommer til å bli, men jeg tror han fortsatt vil føle at drømmen ligger her. Jeg tror ikke han trenger å dra andre steder.

- Selvsagt kommer vi til å ha vanskelige stunder, men hans drøm er å vinne Premier League med Liverpool. Jeg, alle andre og supporterne vil kjempe med livet for forsøke å gjøre det mulig.

- Han er et ikon i denne fotballklubben. Hans status og alt han har oppnådd i spillet har vært med Liverpool FC. Han har vunnet alle de store titlene man kan vinne i denne klubben, men det er en som mangler. Han vil kjempe resten av sin karriere for å vinne den her. Steven er også realistisk. Han kjenner realitetene. Han blir ikke villedet til noe.

- Sven har tydeligvis sine grunner for å si det han gjør, men jeg har blitt henrykt over Stevens bidrag etter at jeg kom hit. Jeg har sett ham fra utsiden, men ved å jobbe med ham på innsiden har jeg sett en vidunderlig rollemodell for alle her, både som person og spiller.

- La oss se om vi kan kjempe for å vinne tittelen selv. Forhåpentligvis kan han bli værende her og være en skikkelig ambassadør for klubben.