- Intet press på oss

Brighton-manager Gus Poyet sier at hans spillere må være på sitt beste for å ha en sjanse til å overraske på Anfield. Uruguayaneren vet at Liverpool er store favoritter til avansement.

Liverpool vant 2-1 da lagene møttes på Amex Stadium i 3. runde av Carling Cup tidligere denne sesongen.
- Spillerne vet hva de må gjøre for å være konkurransedyktige fordi vi har allerede møtt dem tidligere denne sesongen, sier Gustavo Poyet til Brightons offisielle nettsted.

- De vet hvordan de skal forsvare seg, de vet hvor sterke Liverpool er og de vet også hvilken kvalitet de har i bevegelsene, samt kjenner deres hurtighet og tekniske ferdigheter.

- Vi må være på vårt beste for å ha en sjanse. Vi vet at det ikke er noe press på oss i det hele tatt, men samtidig har vi stor respekt for Liverpool. Det vil bli en flott erfaring og veldig unikt for noen spillere som kanskje aldri får denne muligheten igjen.

- Hvis vi er gjennomsnittlige og de på sitt beste, har vi ingen mulighet. På en måte er det en enkel kamp for oss fordi vi ikke har noe press sammenlignet med andre kamper denne sesongen, og det vil være en fornøyelse å lede laget uansett utfall.

- Spillerne trenger ingen motivasjon i det hele tatt ettersom de kommer til å være ivrige så snart de begynner oppvarmingen og ser fansen. Det er en helt herlig plass å spille fotball på grunn av historien, Liverpool-supporterne og the Kop, noe som er fantastisk.

Brighton forventer å ha kantspilleren Will Buckley tilbake, men Vicente Rodriguez er usikker. Buckley ble byttet ut i tapet mot Leeds forrige helg, men for å ikke ta noen sjanser sto han over mot Millwall i midtuken. Vicente mistet også oppgjøret mot London-klubben.
- Jeg er 100 prosent sikker på at Buckley vil bli tilgjengelig, men jeg er ikke sikker på Vicente. Vi ønsket ikke å ta noen sjanser med dem ettersom vi har mange spillere å ta av nå. Vi har også mange kamper fremover.