- Jeg mistet aldri troen

Andy Carroll sier han føler seg i god form, og han ser nå fram mot et EM-sluttspill etter en sesong hvor mer spilletid i vår har gitt ham større selvtillit.

- Det er en stor ære å være involvert med England. Dette er hva jeg ønsker å være involvert i under min karriere, sier den store senteren etter å ha gjort en bra kamp på Ullevaal.

- Nå har jeg sjansen til å vise hva jeg står for. Jeg synes jeg gjorde det bra. Vi har en stor tropp men mange kvalitetsspillere, men jeg gjorde det jeg kunne og så får vi se hva som skjer.

- For alle som ikke er med på dette (Euro 2012) er sesongen over, men det er godt for meg å kunne fortsette. Måten Roy Hodgson har lagt opp til å spille i sine klubber, da ønsker han en stor mann lengst fremme og han har valgt meg. Det er glimrende.

- Jeg hadde alltid troen selv da det buttet i mot, fortsetter Andy etter halvannet år med høyst blandet suksess på Anfield.

- Prislappen betydde ingen ting for meg, men det var vanskelig å tilpasse seg i en ny klubb.

- Da jeg kom til Liverpool var jeg skadet og det var vanskelig å få den fysiske formen tilbake, men overgangssummen tenkte jeg aldri på.

- Jeg spilte ikke så mange kamper som jeg hadde håpet på, men mot slutten av denne sesongen fikk jeg noen kamper på rad og nå er jeg her.

- Hvis du får trene og spille da kommer også selvtilliten, spesielt etter en god kamp. Jeg føler meg i mye bedre form nå enn jeg gjorde i første halvdel av sesongen.

- Jeg føler meg frisk og bra. Jeg synes jeg beveger meg mye bedre og er mer involvert i kampene enn tidligere i sesongen.