- Kan dra nytte av vår erfaring

Kenny Dalglish forteller at han og hans stab kan dra nytte av sin erfaring for å få spillerne best mulig rustet til et tett kampprogram i sesonginnspurten.

Liverpool er inne i en hektisk periode hvor de jakter en topp fire-plassering i Premier League og er klar for semifinale i FA-cupen. Kenny Dalglish har erfaring både som spiller og manager fra 1970- og 1980-tallet og vet hva som kreves i en sesonginnspurt. Slik erfaring vil hjelpe ham og Steve Clarke til å vurdere spillernes form.
- Vi skal analysere hver spiller og finne ut hva vi må gjøre. Alle er forskjellig, sa Kenny Dalglish til pressen på Melwood tidligere i dag.

- Jeg tror det hjelper at vi har opplevd dette tidligere. Jeg har vært der tidligere både som spiller og manager, og det har også Steve Clarke.

- Du kan ha all mulig slags hjelpemidler, men jeg tror øyet er det beste verktøyet sammen med kunnskap og erfaring. Vi skal håndtere spillerne så godt som mulig med den erfaringen vi har. Det er et lag, men innen laget er det individer, og vi må se etter hvert individ på forskjellig måte. Hvis vi ikke var klar over eller beviste på det, så ville vi ha mislyktes med vårt ansvar.

Kilde: Liverpoolfc.tv.