- Kneet er fortsatt ikke bra

Jose Enrique forteller til Liverpool Echo at han fortsatt ikke er kvitt kneskaden som plager ham. Spanjolen har tatt en injeksjon i håp om å bli kvitt smertene.

- Jeg vet ikke helt hva som er problemet, men jeg har spilt med mye smerter. Nå har jeg tatt en injeksjon i kneet, så forhåpentligvis roer det seg ned slik at jeg kan komme tilbake i form. Det er vanskelig å spille med smerter, forklarer venstrebacken.

- Det er noe som ikke er som det skal være på baksiden av kneet mitt, og jeg må være veldig forsiktig med dette. Jeg har prøvd å spille, men kneet er ikke 100% bra.

- Jeg kjente det først på trening foran ligaåpningen mot West Bromwich, og etter den tid har det vært veldig ille. Forhåpentligvis vil injeksjonen få slutt på smertene.

- Den nye manageren vil selvsagt at du skal yte maksimalt hele tiden, og jeg ønsker å spille for å hjelpe til med klatringen på tabellen. Jeg ønsker å komme tilbake i spill så fort som mulig.

Enrique spilte 90 minutter i begge kvalifiseringskampene til Europa League mot FC Gomel, men måtte stå over Liverpools to neste kamper, før han kom inn som innbytter i annen omgang mot Manchester City. Han var også på banen mot Arsenal og Young Boys, før han valgte å få injeksjonen som han håper skal løse hans kneproblemer.

Spanjolen frykter ikke at han skal miste plassen sin på laget til for eksempel en omskolert Stewart Downing.

- Jeg synes det er bra for Stewart, som har funnet enda en posisjon han kan spille i. Det er også bra for troppen om vi får skader. Jeg liker konkurranse om plassene. Jeg vet jeg kan spille for dette laget når jeg er skadefri og i form, og jeg ønsker å spille. Jeg bekymrer meg egentlig ikke over dette. Det er bare bra for laget å ha spillere som kan spille i flere ulike posisjoner.

Enrique føler ellers med back-kollega Martin Kelly, som trolig er ute resten av sesongen etter korsbåndskaden han pådro seg mot Manchester United.

- Martin er en venn, og hans skade er veldig dårlig nyheter både for meg og laget. Han er en veldig god spiller, som dessverre har hatt stygge skader tidligere, mens han var i ferd med å etablere seg på laget. Dette er tøft for ham.

- Han spiller vanligvis høyreback, men hans skade kan bety at jeg får flere muligheter til å spille. Men det viktigste for meg er Martins helse. Når en venn som Martin blir skadet kommer fotballen i annen rekke. Jeg har snakket med ham, og har ønsket ham god bedring.