- Liverpool ba om å flytte kampen

Wolverhampton-manager Mick McCarthy avslører at han avslo et forslag fra Kenny Dalglish om å flytte lagenes møte fra tirsdag til onsdag på grunn av at transferdeadline.

Liverpool og Wolverhampton møtes samme dag som overgangsvinduet stenger, men Wolverhampton ønsket ikke å flytte kampen fordi de ville ha mest mulig tid til forberedelser til kampen mot QPR på lørdag.
- Jeg vet Liverpool ønsket å spille kampen på onsdag. De spurte meg om det, men jeg sa: «Ingen mulighet», sier Mick McCarthy til skysports.com.

- Vi skal til QPR på lørdag, så hvorfor skulle vi ønske å spille en dag senere? Jeg vil ha så mye tid til forberedelser til begge kampene, men jeg kan forstå Liverpools ønske.

- Kenny bare spurte meg fordi de kanskje skulle gjøre noe (i overgangsmarkedet), og jeg forsto det. Han forsto imidlertid min grunn til at vi ikke ønsket flytting.

Wolverhampton har hatt god tid til hvile siden Midlands-klubben ikke hadde kamp i helgen fordi de ble slått ut av FA-cupen i 3. runde. Liverpool har hatt et tett kampprogram med to kamper mot Manchester-lagene, men etter Wolves-kampen skal de røde ikke i aksjon før mandag 6. februar.