- Målene kommer

Fabio Borini tror det snart vil løsne foran mål, og er ikke bekymret over at han kun står med en nettkjenning på 10 kamper.

Etter overgangen fra AS Roma har 21-åringen startet åtte kamper, og kommet inn som innbytter i to. Spilletiden så langt har kun resultert i en scoring, i Europa League-kampen mot Hearts på Anfield. Da Borini var på dagens pressekonferanse foran morgendagens kamp, ønsket de italienske journalistene svar på hva han mente om situasjonen.

- Det er bare et spørsmål om tid for meg. Det samme skjedde forrige sesong. Jeg scoret ett mål før oktober. Så ble jeg skadet i tre måneder, og etter det scoret jeg mitt andre mål i januar. Fra januar til mars scoret jeg åtte ganger. Jeg vet av erfaring at målene vil komme. I Swansea scoret jeg seks mål fra mars til mai, så målene vil komme, svarte han ifølge The Guardian.

- Posisjonen jeg har spilt i har vært annerledes. Jeg har ikke spilt ren spiss. Luis Suarez er spissen vår, og har scoret fem mål på seks kamper. Jeg vet at jeg har blitt kjøpt for å score mål, men jeg føler ikke presset. Jeg behøver ikke stresse. Jeg jobber hardt hver dag på trening, og målene vil komme, avsluttet Borini.