- Raheem kan bli en stjerne

Englands U16-trener, Kenny Swain, spår en stor fremtid for Liverpools lovende ving Raheem Sterling.

- Det at Brendan tar ut Raheem til å spille mot Manchester City viser hvilken tiltro Liverpool har til ham, sier Swain til BBC Sport.

- Raheem har mange positive kvaliteter som alle ser etter, som fart og en vidunderlig balanse. Han kan virkelig skape trøbbel for forsvarsspillere, fortsetter U16-landslagstreneren.

- Raheem blir aldri en stor kar, og det kan kanskje gi enkelte kalde føtter. Størrelse er ofte et tema, men kanskje ikke så mye nå etter suksessen til Barcelona i Spania.

- Raheem har kvaliteter som gjør at han er tilbake på beina med en gang igjen dersom han blir løpt overende. Han har noen flotte fysiske kvaliteter selv om han ikke har så mye muskler.

- Han har også tro på seg selv, noe som alltid har vært en del av hans natur. Du må ha selvtillit dersom du skal spille i en klubb som Liverpool på høyeste nivå. Når du går ut foran 40 000 eller 60 000 mennesker for første gang kan det være det mest stimulerende øyeblikket i ditt liv, og man kunne se på ansiktet hans etter kampen mot Manchester City at han syntes det hadde vært morsomt.

- Vi blir veldig stolte når vi ser gutter vi har jobbet med slå igjennom, spesielt i Premier League, og vi har blitt bedre til dette.

- Nå må utfordringene han får bli tilpasset hans utvikling. Det kan bety at han får noen kamper på rad, eller det kan bety at dette var en enkeltstående kamp der Brendan følte han trengte denne type spiller for akkurat denne kampen.

- Men gutten har fart, evner og fysiske kvaliteter, og det gir ham en bedre sjanse enn de fleste. Han har en flott balanse, er veldig, veldig direkte, og har også flotte temposkifter. Han har rå fart, men han har også akselerasjon, noe som er sjelden vare. Jeg tror virkelig Liverpool kan forvente seg store ting fra denne gutten.