- Skulle hatt alle tre poengene

Stewart Downing mener Liverpool skapte nok sjanser til å ta alle tre poengene mot Aston Villa. Kantspilleren er imidlertid glad for at tapsrekken er brutt.

- Jeg synes vi fortjente å vinne. Vi skapte mange sjanser, men vi satte dem ikke, sier Stewart Downing til Liverpoolfc.tv.

- De tok ledelsen og gjorde det vanskelig for oss. De var trolig glad for uavgjort, men vi stoppet tapsrekken, så det er noe positivt.

- Villa forsvarte seg meget bra. Vi dominerte i andre omgang og skapte mange sjanser. Vi er skuffet over at vi ikke startet kampen bra nok. Villa tok ledelsen, og det ga dem selvtillit.

- Vi må fortsette å få spillere inn i feltet og skape sjanser. Forhåpentligvis kommer det til å snu for oss.

Liverpool hadde hele fire avslutninger i stolpen mot Aston Villa.
- Vi traff treverket og hadde to store sjanser ved Dirk (Kuyt). Det var frustrerende, men det er bra at vi fikk uavgjort fordi det på et tidspunkt så ut til at det kanskje skulle ende med tap. Det så ikke ut som dette skulle bli vår dag heller, men ære til spillerne. De holdt det gående og fansen støttet oss. Vi fikk uavgjort.

Liverpool avsluttet kampen sterkt. Downing håper at Liverpool kan fortsette på tilsvarende måte mot Blackburn tirsdag.
- Det handler om å fortsette der vi sluttet. Vi må fortsette å banke det samme budskapet inn i oss – vi må forbli positive, skape sjanser og det vil gå vår vei til slutt.- Selvsagt kan vi ikke fortsette en sekvens der vi fortsetter å misbruke sjanser. Det kommer til å snu. Forhåpentligvis får vi tre poeng mot Blackburn.

Bortekampen mot Blackburn blir generalprøven før FA-cupsemifinalen mot Everton
- Det ville være fint å få en seier før semifinalen. Form går ut av vinduet i en semifinale, men jeg tror likevel du må ta fatt på den med litt form og ha spillere med god selvtillit. Vi har en stor kamp (mot Blackburn) å forberede oss til. Det blir en stor uke for klubben.