- Sterling har vært fantastisk

Gerrard synes Sterling har vært fantastisk for Liverpool denne sesongen. 17-åringen startet sin syvende Premier League kamp på rad mot Reading og nettet sitt første ligamål.

- Jeg tror han har vært en flott overraskelse for alle, ikke fordi han gjør det så bra på dette nivået, men jeg tror ingen hadde forventet at han skulle slå igjennom så tidlig, sier Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Jeg tror vi alle visste at han kom til å bli god nok til å spille for førstelaget, men når du er ung og liten og er på den størrelsen, må du noen ganger være litt ekstra forsiktig.

 - Vanligvis fikk de en smak av spill på slutten av sesongen, men manageren har kommet inn, sett hva han har prestert i sesongoppkjøringen og sagt at han er klar nå.

- Han har ikke sviktet noen, og har vært sensasjonell så langt. Først og fremst har han managerens tillit. Det er han som tar ut laget, og hver uke er han i startoppstillingen.

- Det er hva du trenger når du bryter igjennom. Du har behov for at manageren har tro på deg fordi det noen ganger er vanskelig å spille bra i hver kamp.

- Når du ikke spiller bra, fortsetter manageren å bruke deg og fortelle deg at du er klar for dette nivået: du kommer til å være her lenge, så gå ut og gjør ditt, og det er det han gjorde mot Reading.

- Han har vært utmerket for oss. Han scoret et tilsvarende mål i pre-season, og dette målet vil gi ham selvtillit.

- Vi vet at han er spennende, at han kan utfordre spillere. Hvis han kommer i en-mot-en-situasjoner, er han dødelig.

- Hvis han kan tilføre målgivende og scoringer til spillet sitt etter hvert som han utvikler seg, kan han gå hele veien til toppen.

Raheem Sterling selv var meget lykkelig over å ha scoret sitt første seniormål for Liverpool.
- Flott dag for meg og min familie å score for en slik stor klubb. En av de lykkeligste dagene i mitt liv, skrev Sterling på Twitter etter kampen.

Dersom lagkameratene hadde vært mer effektive i avslutningsfasen, ville seieren mot Reading blitt komfortabel.
- Ettersom vi ikke hadde vunnet på Anfield på lenge, ble det litt nervøst på slutten, men selvsagt fortjente vi de tre poengene, uttaler Steven Gerrard.

- Vi kontrollerte mesteparten av kampen og spilte meget bra. En scoring nummer to ville ha drept kampen, men den kom aldri. Vi må bygge videre på denne seieren nå. Dette er bare et godt resultat dersom vi kan følge opp med et nytt godt resultat i derbyet neste helg.