- Tålmodighet lønner seg

Jordan Henderson mener at Liverpool fikk betalt for å være tålmodige da de slo Hearts 1-0 på Tynecastle i går kveld.

- Manageren prøver å lære oss å være tålmodige i vårt spill. Vi må være tålmodige. Vi må ta kontroll over kampene, og få fart på ballen, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Selv om det betyr at vi ikke scorer før det gjenstår 10-15 minutter av kampene, er det måten å gjøre det på. Vi klarte det mot Hearts, fortsetter midtbanespilleren.

- Det viktigste var å reise til Skottland, spille bra og få et godt resultat. Vi er fornøyd med at vi holdt nullen, og vi er selvsagt meget godt fornøyd med at vi scoret mål. Nå har vi en god ledelse før returkampen på Anfield.

- Vi visste det ville bli en vanskelig kamp. Hearts er et godt lag, de har noen gode spillere og klarte å gjøre det vanskelig for oss.

- Men jeg syntes vi tidvis klarte oss bra. Jeg syntes vi holdt bra på ballen og skapte noen gode sjanser. Dersom vi klarer å bygge videre på dette til neste kamp, hadde det vært strålende.

Og neste kamp er ikke mot hvem som helst. Det er regjerende ligamester Manchester City som besøker Anfield på søndag. Henderson håper han får spille også i den kampen.

- Når du får sjansen må du prøve å prestere bra og holde deg på laget. Alle presterte bra mot Hearts. Alle gjorde jobben sin, og nå er det opp til manageren å ta ut laget til søndag. Forhåpentligvis kommer jeg med på laget, men du vet aldri.