- Ungguttene har gjort oss stolte

Kenny Dalglish har gitt tillit til Jay Spearing, Jonjo Shelvey, Jon Flanagan og Martin Kelly denne sesongen. Han er fornøyd med alle ungguttene som klubben har fått frem.

Kenny Dalglish hadde rollen som ambassadør ved Liverpools akademi før han ble manager i sin andre periode i klubben. Denne sesongen har han gitt tillit til Jay Spearing, Jonjo Shelvey, Jon Flanagan og Martin Kelly. Nylig debuterte 17-åringe Raheem Sterling. I tillegg har Dalglish investert tungt i unge spillere som Andy Carroll, Jordan Henderson og Sebastian Coates. Spearing har fått mye spilletid denne sesongen på grunn av skader på Lucas Leiva og Charlie Adam.

- Vi er fornøyd med Jay og alle ungguttene som vi har fått frem. Alle som har tatt steget opp har gjort oss stolte, sier Kenny Dalglish til pressen.

- Vi spilte mot Blackburn med seks spillere i alderen 22 år eller yngre. Jonjo og Seb (Coates) var kjøpt inn, men vi har også noen andre unge spillere rundt førstelaget.

- Det hjelper dem, men hjelper også de eldre i spillergruppen. Det holder dem i gang, og vi er fornøyd med fremgangen til alle.