- Urettferdig behandling

Brendan Rodgers er ikke fornøyd med behandlingen av Luis Suárez, og håper det rettes mye større fokus mot stygge og usportslige hendelser på banen.

Det har vært skrevet og sagt mye om at Suárez går enkelt i bakken, og på tross av at uruguayaneren ble tråkket på brystet av Robert Huth i gårsdagens kamp mot Stoke, var fokuset igjen på en situasjon hvor Suárez falt lett.

- Som manager for denne fotballklubben finner jeg det smått utrolig at nesten alt mediene har skrevet om, er Suárez og skuespill, mens det faktumet om at han ble offer for en stygg stempling i løpet av de fem første minuttene, er glemt.

- I øyeblikket virker det som om det er egne regler for Luis og andre regler for alle andre, forklarer Rodgers, ifølge Liverpoolfc.com.

- Skuespill er selvfølgelig et stort problem i fotball, noe vi alle er enige i at må skvises ut av sporten, men det var andre hendelser denne helga som på langt nær får samme medieoppslag.

- Ingen bør se bort i fra de virkelige problemene her. Både på Anfield og i en annen kamp som ble spilt på søndag (Robin van Persie sin albue i Newcastle-Man. United, journ. anm.), da Luis og en annen spiller ble skadet uten å ha ballen, i situasjoner hvor ingen ble straffet, selv om hendelsene ble plukket opp av tv-kameraene.

- Jeg tror enkelte er nødt til å se ting i et bredere perspektiv, og jeg mener at den pågående jakten på Suárez er både feil og urettferdig.

- Jeg kommer til å fortsette å beskytte denne klubben og sporten sine verdier og spillere mens jeg håper at lista på banen legges riktig i tiden som kommer.