- Vi burde ikke ha tapt denne kampen

Liverpool U18 stilte med et ungt lag i seriekampen mot West Bromwich i dag, grunnet bronsefinalen i NextGen Series som gikk samtidig, og tapte 4-3. Men det var ifølge trener Mike Marsh en kamp de røde ikke burde ha tapt.

Seks av de faste spillerne på U18-laget var opptatt med bronsefinalen mot Marseille i London, noe som førte til at Marsh ga fem unge gutter debut på dette nivået.

The Baggies sjokkåpnet og ledet 2-0 etter bare ti minutters spill. Men Liverpool slo tilbake, og utlignet til 2-2 før pause. Hjemmelaget tok så føringen 3-2, men klarte ikke å holde på ledelsen. West Bromwich avgjorde så det hele til sin fordel med et sent vinnermål.

- Dette var en kamp vi ikke burde ha tapt, men tar vi spillerne vi hadde til rådighet i betraktning må vi si det var en fantastisk prestasjon av guttene, sier trener Marsh til Liverpoolfc.tv.

- Vi spilte en del veldig god fotball til tider, og var uheldige som ikke fikk med oss poeng fra kampen, legger han til.

- Jeg hadde tre U15-spillere i startoppstillingen, og noen til på benken. De gjorde det bra.

Liverpool U18 skal i aksjon igjen neste lørdag, når de er vertskap for Huddersfield på akademiet. En kamp som blir vist direkte både på LFC TV og LFC TV Online.