- Vi er i toppform

Everton-manager David Moyes sier at hans lag er i toppform foran lørdagens FA-cupsemifinale mot Liverpool på Wembley. Everton har vunnet fire og spilt én uavgjort på de fem seneste kampene.

- Vi kunne ikke ta fatt på semifinalen i noe bedre form ettersom vi er i så god forfatning som vi muligens kan være, uttaler David Moyes til skysports.com.

- Vi har spilt meget bra. Vi har vist mye bra og vist god viljestyrke i det vi har gjort. Vi har litt momentum.

 - Jeg tror at lag som besitter mye kvalitet og har gode fotballspillere ofte trenger et stort hjerte og begjær. Du trenger de elementene for å være et stort lag og vinne store kamper. Nå for tiden får vi alle de kvalitetene jeg håper du vil få fra Everton, men vi spiller bra akkurat nå.

- Spillerne har en følelse av at de gjør de rette tingene: Vi scorer mål, noe vi ikke gjorde på starten av sesongen, så vi må beholde momentet i gang.

- Vi vet at vi ikke er favoritter ettersom Liverpool har beseiret oss to ganger i år, så vi må sette det i perspektiv. Vi er trolig underdogs selv vi er i fin form for tiden. Vi har det bra med oss selv, men vi møter et lag som vi vet er så godt som noen om de har dagen. De har vunnet noen meget store kamper, men det har vi også.

Everton har en dårlig statistikk mot Liverpool. De har kun vunnet fire kamper de seneste 12 årene. Statistikken i semifinalene i FA-cupen er enda dårligere. Everton har bare vunnet en av fire mtøer på dette stadiet i turneringen, og det var det første tilbake i 1906. David Moyes mener imidlertid Everton har spillere til å takle presset.

- Jeg tror vi har erfaringen. Forhåpentligvis har de fleste spillerne i dag vært på Wembley som spiller eller i en annen anledning. Jeg tror ikke at vi har et psykologisk overtak fordi vi ligger foran Liverpool på tabellen. Vi har bare det i tankene som er en fotballkamp.

- Dette er noe jeg er sikker på at vi kan håndtere og gå dit og spille så bra som vi har gjort, og det er alt jeg ber om.

- Jeg har snakket mye om hvordan de nye spillerne som kom i januar har utgjort en forskjell, men de spillerne som allerede var her har hevet seg. De er i god form nå. Det er svært få spillere som ikke spiller bra.

-  Jeg ønsker at de fortsetter slik. Hvis de gjør det, vil de gjøre det til en så vanskelig kamp som mulig for Liverpool.