- Vi kan ikke gi opp

Dirk Kuyt sier at Liverpool-spillerne ikke har råd til å kaste inn håndkledet i kampen om fjerdeplassen, selv om de røde nå ligger noen poeng bak sine konkurrenter.

- Vi har en følelse av at dette Liverpool-laget er et lag for fremtiden, og at vi er i ferd med å bygge noe spesielt. Vi føler vi kan oppnå store ting neste sesong, men nå handler det om denne sesongen, og vi har fortsatt muligheter, uttaler nederlenderen til Mirror.

- Vi kan ikke gi opp kampen om topplassene i Premier League, og vi er fortsatt med i FA-cupen. Så vi må stå på videre denne sesongen, for å levere varene.

- I fremtiden tror jeg vi skal klare oss fint. Jeg tror vi har mye å se frem til, for vi føler vi er på vei i riktig retning med denne troppen. Det er noen spillere med stort talent i klubben. Som klubb er vi klar over hvor viktig topp fire er i fremtiden, med pengene det genererer. Man har ikke råd til å være ute av toppen for lenge. Derfor må vi stå på videre, og selv om vi ligger noen poeng bak nå, kan vi ikke gi opp.

- Vi må jobbe videre og tro at vi kan ta tre poeng mot QPR på bortebane, slik at vi nærmer oss. Du vet aldri hva som vil skje.

Kuyt håper han får være en del av en lys fremtid på Anfield, men føler seg ikke trygg på at han får nok spilletid i årene som kommer.

- Jeg ønsker å spille samtlige kamper. Det er veldig skuffende når jeg ikke kommer med i startoppstillingen, slik som i ligacupfinalen for eksempel. Jeg føler meg i veldig god fysisk form. Jeg tror jeg aldri har følt meg sterkere, og jeg er klar til å spille kamper. Jeg er beredt til å spille samtlige kamper.

- For meg handler det nå om å overbevise manageren at han må ta meg med på laget oftere enn han gjør for øyeblikket. Jeg kan se for meg at jeg tilbringer resten av karrieren på Anfield, så lenge jeg er fornøyd og gjør meg fortjent til å spille i hver kamp ved å holde det nivået jeg ønsker å befinne meg på.

- Så lenge jeg får spille så mye som jeg ønsker å spille, vil jeg være fornøyd. Men kommer det til et punkt der jeg ikke spiller hver kamp mer, må jeg kanskje ta en annen avgjørelse. Men jeg tenker ikke på det på dette stadium.

31-åringen fokuserer i stedet på de kommende ligakampene og semifinalen i FA-cupen i midten av april.

- Min far var fisker. Selv jobbet jeg som maler før jeg ble profesjonell fotballspiller. Nå skal jeg spille på Wembley igjen, og jeg er sulten på mer suksess. Jeg kom til Liverpool – en av de største klubbene i verden – for å vinne trofeer. Derfor forventet jeg ikke å spille i klubben i seks år uten å vinne noe.

- Jeg har vært nær ved å vinne ting, og har spilt i noen store finaler, men endelig har jeg en vinnermedalje å vise til. Medaljen fra Carling Cup. Nå er jeg virkelig sulten på suksess, for å ta igjen det tapte.

- Det blir storartet å spille semifinale på Wembley. Det er et spesielt sted for alle fotballfolk. Men det er ikke nok for meg. Vi må ta mål av oss til å vinne semifinalen, og vinne FA-cupen, og også klatre høyere på tabellen i ligaen.

Derfor er også morgendagens kamp mot QPR viktig for Kuyt.

- Man kan hevde at vi har vært utrolig ustabile til tider, selv om vi også har vært uheldige. Kanskje skyldes det at vi har så mange unge spillere i troppen, og mange nye spillere i klubben. Vi må fortsette å spille som vi har gjort, men vi må ta vare på sjansene vi skaper. I kampene mot Everton og Stoke var det tegn på at vi begynner å gjøre det.

- Vi må bli stabile og få med oss de poengene vi fortjener. Da vil vi nå våre mål, noe vi ønsker å klare så snart som mulig. I garderoben er vi ikke fornøyd med det som har skjedd hittil.