- Vi klarte målet vårt

Brendan Rodgers var fornøyd med med å ha avansert til gruppespillet i Europa League. Han synes laget sløste med sjansene.

Liverpool spilte i kveld 1-1 hjemme mot Hearts, og er dermed kvalifisert for Europa League med 2-1 sammenlagt. Det så ut til å gå mot ekstraomganger da gjestene scoret etter en tabbe av Pepe Reina fem minutter før slutt - men en scoring av Luis Suarez tre minutter senere sørget for avansement.

- Vi klarte målet vårt, som var å komme oss videre. Det var to veldig tøffe kamper, og vi ville aldri få det enkelt. Men jeg synes vi viste innstillingen, og holdningene til spillerne var strålende, sa Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter kampen.

- Vi viste styrken vår mot slutten da vi havnet under. Steven Gerrard gikk på et løp for å skape en mulighet. Han mistet ballen, men løp 40-50 meter tilbake for å vinne ballen og sette opp et nytt angrep.

- Om jeg skal være ærlig, så synes jeg vi sløste litt med sjansene. Vi skapte sjanser, og kunne avgjort det lenge før. Det viktigste var å gå videre, og vi klarte det.

Adam Morgan startet for førstelaget for første gang.

- Jeg følte det bare var snakk om tid før vi kom til å score. Adam Morgan gjorde det veldig bra. En ung, lokal gutt som fikk sjansen. Deretter kom Raheem Sterling inn, og jeg synes han var veldig imponerende.

- Slik jeg ser det, så det ut som vi kunne score når som helst. Du må ha troen. Lag kommer hit, og det er en stor motivasjon for dem å spille på Anfield. Derfor må vi være tålmodig og beholde troen. Dessverre slapp vi inn et mål, men reaksjonen var veldig god, og jeg er glad på spillernes vegne. Vi tapte ikke kampen, noe som er viktig for mentaliteten, og vi er klar for gruppespillet, noe som er flott.

- Det var veldig viktig at vi ikke ble nedfor da vi havnet bak 1-0. Vi slo tilbake, og Luis tok den vanskeligste av sjansene sine med et flott raid og en fin avslutning. Men som jeg sa, så kunne vi nok ha avgjort det tidligere.

Pepe Reina gjorde en stor tabbe på 0-1 scoringen.

- Pepe har vært strålende siden jeg kom. Han har vært en viktig brikke i hvordan vi spiller. Han har vært glimrende utenfor banen, og er en veldig fin fyr. Han forstår spillestilen, og hva vi forsøker å få til. Dessverre er tabber en del av spillet for målvakter. Det er ikke snak om skyld. Noen ganger når de gjør feil, så fører det til mål, men om en utespiller gjør en feil, har de lagkamerater til å hjelpe dem med å rette det opp. Vi vet at det skjer i blant, men vi kommer over det.