- Vi ønsker at Raheem skal bli en legende her

Brendan Rodgers synes det er viktig at Raheem Sterling ikke blir revet med av all rosen han får, og poengterer at det er viktig at 17-åringen bevarer hungeren etter å bli bedre.

- Raheem lytter til sine trenere. Han lytter til de riktige folkene. Han kaster heldigvis ikke bort tiden sin på å gjøre dumme ting, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo etter at Raheem Sterling ble matchvinner mot Reading.

- Vi ønsker å ha ham her i mange, mange år fremover, og at han skal bli en legende i klubben. Vi ønsker ham ikke her som 17-åring, for så å bli revet med av all skryten og falle igjennom og bli borte som 21-åring. Det viktigste er at han bevarer hungeren, noe han har for øyeblikket, fortsetter Liverpool-manageren.

- Du kan se at han har det, og at han lærer og utvikler seg. Han kan bli en skikkelig toppspiller. Han har vært en åpenbaring for oss, men han har langt igjen før han når toppen.

- Vi har forsøkt å utvikle Sterling og Susos spill. I stedet for å holde bredden hele tiden, skjærer de nå innover av og til. Det gir oss flere muligheter til å kombinere spillet med dem. Luis Suarez er en av de dyktigste spillerne i verden til akkurat det, i og rundt straffefeltet. Han ser de små detaljene, og finner pasningsalternativene. Disse spillerne kan lære ting av ham.

- Det er viktig å tilby de unge spillerne en gulrot. Det er ingen i denne verden som blir bedre av å bli slått med en kjepp, uansett hva du driver med.

- Raheem er en type som liker å være direkte. Han liker å bli fortalt hva han skal gjøre. Han er en flott gutt. Han håndterer alt veldig bra.