Akter å stille med et sterkt lag

Brendan Rodgers akter å stille med et sterkt lag når Liverpool er vertskap for Young Boys i Europa League i morgen kveld.

Liverpool-manageren håper at Udinese ikke skal klare å slå Anzhi Makhachkala i Russland, slik at Liverpool har skjebnen i egne hender når de møter sveitserne. En seier over Young Boys vil være svært viktig med tanke på avansement fra gruppespillet i Europa League, og derfor planlegger Rodgers å stille med sine sterkeste kort i morgen.

- Vi tok ikke med oss Steven Gerrard og et par andre spillere da vi møtte dem i Sveits, men de vil bli involvert i morgen kveld, sa Rodgers på sin pressekonferanse i dag.

- Vi vil stille med et sterkt lag. Jeg vil gjøre endringer i løpet av kampen. Jeg må ta hensyn til at vi har et tett kampprogram i de kommende ti dagene. Vi har fire kamper på 10 dager, og det er for mye forlangt å benytte de samme spillerne i alle disse kampene.

- Men vi har en unik mulighet i morgen kveld. Dersom resultatet i den andre kampen går vår vei, har vi muligheten til å sikre oss avansement fra gruppespillet allerede nå. Det har hele tiden vært vår intensjon å klare det. Vi kommer til å stille med et lag som vi føler kan vinne kampen.

- Du ønsker å være med i europacupene. Både jeg som manager, trenerne og spillerne ønsker det. Det blir lettere for oss fremover, når vi har fått styrket stallen.

- Årets Europa League har vært fantastisk. Vi har oppnådd noen gode resultater, og levert noen utmerkede kamper. Og vi har fått gitt noen av de unge spillerne litt erfaring. Vårt fokus er å vinne kampen, og dersom det betyr at vi går videre vil det ha vært en god kveld.

- Jeg vet hva jeg prioriterer, men jeg respekterer også turneringen og ønsker å avansere i den, så vi går for seier i morgen kveld. Det er helt opp til oss selv å klare det.

- Young Boys er et godt lag, selv om de kanskje ikke har klart å vise det i hjemlig liga siden vi møtte dem sist. Men i Europa League har de gjort det veldig bra i kampene mot Udinese. Jeg liker måten de spiller fotball på, med en 4-3-3-formasjon der de spiller ball. Taktisk er de gode, så vi vet det blir en vanskelig kamp. Derfor må vi stille et sterkt lag.