Aston Villa res - Liverpool res 1-4

Liverpools reservelag slo i kveld serieleder i Premier Reserve League South, Aston Villa, hele 4-1 på Villa Park. Eccleston, Suso, McLaughlin og Ngoo nettet.

Aston Villas lag: Siegrist, Webb, Donacien, Williams, Stevens, Grealish, Carruthers, Johnson, Cameron (Graham 65), Burke (Robinson 65), Drennan.
Ubenyttede reserver: Ward, Barrett, Kinsella.

Liverpools lag: Danny Ward, Ryan McLaughlin (Brad Smith 90), Emmanuel Mendy, Stephen Sama, Andre Wisdom, Conor Coady, Suso, Michael Roberts, Nathan Eccleston (Michael Ngoo 83), Krisztian Adorjan, Raheem Sterling.
Ubenyttede reserver: Matthew McGiveron, Tyrell Belford, Craig Roddan.

Liverpool spiller i helhvitt i kveld.

1.min: Villa tar avspark.

1.min: Hjemmelaget går rett i angrep, og Sama lager frispark nede ved hjørneflagget. Frisparket slås farlig inn foran mål, men ballen går gjennom hele feltet og ut over dødlinja.

3.min: Villa drar opp et farlig angrep etter å ha vunnet ballen midt inne på Liverpools halvdel, men heldigvis sløser vertene bort en god mulighet ved å vente for lenge med den avgjørende pasningen.

5.min: Villa presser på. Ward må først bokse vekk et innlegg, før han er nede og holder et lavt skudd.

6.min: Liverpool på sin første visitt i Villa-feltet. Sterling dribler seg inn fra venstre og avslutter via et Villa-beina og til corner. Hjørnesparket får vertene ryddet unna.

6.min: Villa kontrer og Carruthers lobber over en utrusende Ward men også over mål. Mendy ga Villa-spilleren en liten dult, slik at han ikke kom helt alene med keeper.

10.min: Villa slår et farlig frispark inn i feltet. Ballen treffer Wisdom, før Ward kaster seg ned og får kontroll på den løse ballen.

12.min: Adorjan legges ned, og Liverpool får frispark midt inne på Villas banehalvdel.

13.min: Eccleston sløser bort en enorm sjanse etter godt forarbeid av Coady og Sterling. Coady bryter et Villa-angrep, og forer Sterling med en perfekt pasning. Vingen kommer seg til dødlinja, og legger inn til Eccleston for åpent mål på bakre stolpe. Angriperen hælsparker imidlertid ballen like utenfor høyre stolpe!

18.min: Villa roper på straffe når Sama går i ryggen på Burke inne i feltet. Dommeren vinker spillet videre.

20.min: Vertene får corner. Hjørnesparket er dårlig slått, og går over dødlinja utenfor bakre stolpe.

24.min: Villa forsøker å tråkle seg gjennom Liverpool-forsvaret, men keeper Ward er med på notene og fanger ballen.

26.min: Burke avslutter over og utenfor fra skrått hold etter et godt Villa-angrep.

28.min: 0-1 ECCLESTON. Michael Roberts finner Nathan Eccleston like utenfor Villa-feltet med en god pasning. Eccleston avanserer et par meter før han setter ballen kontrollert lavt i hjørnet ved høyre stolperot. Vakker scoring!

31.min: Burke med et langskudd for vertene. Rett på Ward, som fanger ballen enkelt.

35.min: Keeper Ward bommer fullstendig i en luftduell, når han går i ryggen på egen spiller - Mendy. Heldigvis blir det ingen farlighet ut av det.

38.min: Flott Liverpool-angrep, men Adorjans mellomting mellom en avslutning og et innlegg går til innkast!

39.min: Suso med et skudd fra nærmere 30 meter som går like utenfor.

41.min: Villa skaffer seg et hjørnespark. Ward holder corneren i fast grep.

43.min: 0-2 SUSO. Et skuddforsøk fra Nathan Eccleston forandrer retning i en Villa-fot og lander i beina til Suso. Spanjolen dunker ballen i mål via keeper fra kloss hold.

45.min: Livlige Eccleston felles midt inne på Villas banehalvdel, når Villa-forsvaret står høyt.

Aston Villa gikk ut i hundre, og var det overlegent beste laget de første ti minuttene. Vertene dro opp det ene gode angrepet etter det andre, og presset gjestene fra Merseyside langt bakover på banen. Men sakte men sikkert kom Liverpool mer og mer inn i kampen, og en god Nathan Eccleston ga de for anledningen helhvite ledelsen før halvtimen var spilt. Da hadde han misbrukt en enda større sjanse et kvarter tidligere. Mot slutten av omgangen fikk Liverpool bedre og bedre tid med ballen, og pasningene satt også bedre. Det var derfor ikke ufortjent da Suso økte ledelsen etter at et Eccleston-skudd hadde skiftet retning i en Villa-spiller. Rodolfo Borrells mannskap har ligget dypt i banen, og satset bevisst på kontringer mot et offensivt og angrepsvillig Villa-lag.

46.min: Liverpool sparker i gang annen omgang.

47.min: Sterling legger hardt og lavt inn fra venstre. Villas keeper må ha to forsøk for å få kontroll på ballen.

48.min: 0-3 MCLAUGHLIN. Høyreback Ryan McLaughlin med et fantastisk raid ned høyreflanken. Han skjærer inn og går på mål, før han legger uegoistisk ut 45 grader til Eccleston. Spissens lave avslutning treffer Villa-keeperen og triller i stolpen. McLaughlin er påpasselig fremme og setter returen i det tomme buret. Hans første mål for Liverpool.

50.min: Sterling kommer seg i god posisjon, men slår ut til Adorjan som direkte sleiver når han skal avslutte.

53.min Sterling går helt unødig i offside. Hadde han holdt igjen løpet sitt litt hadde han blitt frispilt alene med keeper uansett. Lobber ballen i mål etter at dommeren har blåst.

54.min. Johnson med en avslutning for vertene. Ballen ender langt oppe på tribunen.

56.min: Livlige Johnson skaffer vertene et hjørnespark. Først klarerer Wisdom, før Ward tar seg av en heading inn i feltet igjen.

59.min: Villa får frispark like utenfor hjørnet av Liverpools 16-meter.

60.min: Carruthers sender ballen over og utenfor. Svakt utført frispark.

62.min: Sterling med et typisk raid, men avslutningen slås like utenfor av keeper.

65.min: Villa gjør et dobbeltbytte. Graham inn for Cameron. Robinson inn for Burke. To kjappe vinger som blir satt inn av den tidligere Liverpool-spilleren Kevin MacDonald.

66.min: Sterling får en ny mulighet, men skuddet hans blir blokkert av en Villa-forsvarer.

69.min: McLaughlin på et nytt raid langs høyreflanken. Innlegget treffer dessverre et Villa-bein og går inn til keeper.

72.min: Adorjan kommer til et innlegg, men forsøket går for nær keeper som fanger ballen enkelt.

73.min: Carruthers får kampens første gule kort, etter at han går alt for sent inn i en takling på Mendy.

74.min: Villa får flere halvsjanser på rad inne i Liverpool-feltet, men gjestene får til slutt klarert etter paniske tilstander.

76.min: Sterling suser forbi backen sin, og klippes ned av Donacien utenfor hjørnet av 16-meteren.

77.min: Adorjans frispark blir headet unna av Stevens.

77.min: Sterling spilles fri, men dundrer ballen utenfor venstre kryss når han kanskje burde ha spilt en bedre plassert Eccleston.

79.min: Villa får et feil idømt hjørnespark, og får en stor sjanse når denne slås inn i feltet. Liverpool får imidlertid klarert på andre forsøk.

80.min: Suso lager frispark i farlig posisjon. Ballen slås inn i feltet, men headingen går rett i fanget på Ward.

81.min: Coady feller Grealish rett innenfor 16-meterstreken. Straffe til Villa. Muligens billig.

82.min: 1-3 JOHNSON. Ward går riktig vei, men Villa-kaptein Johnson plasserer ballen helt inne ved stolpen.

83.min: Liverpool bytter. Ngoo kommer inn for Eccleston.

86.min: Conor Coady får gult kort for protester mot dommeren. Klager fortsatt på straffespark han mener var feil idømt.

88.min: Michael Roberts er alt for sent inne i en takling. Velfortjent gult kort.

89.min: Villa på en farlig visitt. Carruthers skyter like utenfor på halv volley.

90.min: Fire minutter er lagt til.

91.min: Villa presser på mot slutten. Grealish med en avslutning som går via et Liverpool-bein og til corner.

92.min: 1-4 NGOO. Liverpool-kontrer. Sterling og Ngoo løper helt alene mot keeper, og førstnevnte serverer ballen på sølvfat til innbytteren.

93.min: Brad Smith er tilbake etter et langt skadeavbrekk. Erstatter Ryan McLaughlin.

Liverpools reservelag ble et nummer for store for serielederen i Premier Reserve League South. Høyreback Ryan McLaughlin, som spilte en kjempekamp, avgjorde på mange måter matchen når han gjorde Liverpools tredje mål like etter pause. Aston Villa yppet seg litt etter at de reduserte til 1-3 på straffespark drøye ti minutter før slutt, men på overtid satte Sterling og innbytter Ngoo et verdig punktum for kampen. Sterling spilte en ny god kamp.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.