Avtale med Chevrolet

Liverpool FC melder at de har inngått en fireårsavtale med Chevrolet. Den amerikanske bilprodusenten er også sponsor på Liverpools USA-tur.

Partnerskapet med Chevrolet skal vare ut 2015/16-sesongen. Logoen deres vil være synlig på Anfield, på klubbens nettsider og i andre publikasjoner. I tillegg sponser de den pågående USA-turnéen klubben er på nå.

- Liverpoolsupporterne er verdenskjent for deres kjærlighet til klubben. Vårt forhold til Liverpool FC strekker seg lenger enn vanlige sponsorer, og handler om å involvere supporterne. Alt vi gjør vil være med mål om å holde dem i sentrum, sier Chris Perry i Chevrolet.

- Som vår klubb, har også Chevrolet en lang og rik historie med vekst og et globalt merkenavn. Dette partnerskapet viser igjen hvor stort Liverpool er internasjonalt. Partnerskap med merker som Chevy vil hjelpe oss å sikre vekst og suksess for klubben både på og utenfor banen, sier Ian Ayre til Liverpoolfc.com.

Manchester United inngikk også nylig et samarbeid med Chevrolet, som nylig har trukket seg som sponsor for Superbowl, ifølge Bloomberg.