Chelsea misfornøyd med terminliste

Roberto Di Matteo mener hans Chelsea kommer dårlig ut i en hektisk sesongavslutning, hvor en bl.a. spiller en dag nærmere FA-Cup finalen enn Liverpool. Midtstopperpar usikre foran lørdag.

Chelsea spiller i kveld ligakamp hjemme mot Newcastle, og hvor de blå behøver tre poeng for å holde følge i kampen om topp fire i Premier League. Liverpool byttet ni spillere til gårsdagens kamp mot Fulham og fra Anfield vil man følge nøye med hvilke spillere motstanderen til lørdagens FA-Cup finale benytter på Stamford Bridge.

Midtstopperne David Luiz og Gary Cahill begynte løpetrening igjen i går, etter hamstringskader, men begge regnes fortsatt som usikre til helgens finale. Branislav Ivanovic er tilbake etter hjemlig suspensjon, men høyrebacken Jose Bosingwa kan også bli aktuell å benytte sentralt. Det er uansett en situasjon som Roberto Di Matteo er lite tilfreds med.

- Terminlisten har ikke vært gavmild overfor oss, sier Di Matteo til Daily Mirror. – Newcastle har hatt en dag mer hvile. Liverpool vil ha en dag mer hvile foran lørdag.

- Det er ikke ideelt å spille tre dager før (en cupfinale), nei. Det er veldig utfordrende, krevende, både fysisk og mentalt. Vi gjør vårt beste for å ha dem så friske som mulig, å kunne ta ut et lag som har nok energi til å vinne kampen.

- Alle kampene er viktige. Dette er en enorm kamp for oss (mot Newcastle), slik som også de to neste i ligaen vil bli. Vi har prøvd å henge med i alle turneringer, vi ønsket ikke å gi opp noe, og heldigvis er vi nå i en posisjon hvor vi kjemper på tre fronter. Det er stort for denne klubben.