Draktene vises frem neste uke

De nye draktene Liverpool skal bruke for 2012/13-sesongen vil bli vist frem neste fredag. Trailer til Fox-dokumentaren er klar.

Selv om det i lang tid har vært klart at det er Warrior som skal produsere Liverpools drakter for de kommende sesongene, har det ikke blitt offentliggjort informasjon om hvordan draktene vil bli seende ut.

På internett har det versert mange bilder av det som ryktes å være designet, og nå vil man snart finne ut hvorvidt det stemmer med virkeligheten. Liverpool FC melder at de vil presentere draktene like over midnatt fredag 11. mai, og at man allerede fra da kan forhåndsbestille den med garanti om å få den i posten til slippdatoen 1. juni.

Grunnen til dette er trolig at det er da den nåværende avtalen med Adidas utløper. Økonomisk knuser den nye draktavtalen avtalen med Adidas, og LFC vil motta £25m per sesong fra den amerikanske utstyrsleverandøren. Avtalen med Adidas var verdt halvparten.

Trailer til Fox-dokumentaren
Amerikanske Fox Sports lager en dokumentarserie om hva som skjer i kulissene i Liverpool FC. Nå har en kort trailer for dokumentaren havnet på YouTube.

Traileren finner du her.