Duo kan være tilbake for Villa

Aston Villa har syv spillere på skade-/sykdomslisten før møtet med Liverpool, men kun Charles N'Zogbia og Alan Hutton har en mulighet til å rekke oppgjøret på Anfield påskeaften.

Aston Villa-kaptein Stiliyan Petrov fikk nylig diagnosen akutt leukemi, og bulgareren blir borte fra fotballen på ubestemt tid. Darren Bent (ankel/fot), Fabien Delph (ankel/fot), Ciaran Clark (kne) og Richard Dunne (brukket kragebein) mister definitivt også ligaoppgjøret mot Liverpool påskeaften.

Carlos Cuellar (lår) er fortsatt på behandlingsbenken, og rekker nok heller ikke kampen på Anfield. Charles N’Zogbia (kne) og Alan Hutton (legg) kan imidlertid være tilbake for Aston Villa.
- Jeg så de skadede spillerne på tirsdag. De har jobbet hver for seg, sier Alex McLeish til Aston Villas offisielle nettsted.

- Charles og Alan har jobbet med (fysioterapeut) Alan Smith, Det inntrykket jeg fikk av Alan var at han var veldig fornøyd med fremgangen deres.

- Jeg møtte Hutton i gangen og jeg så Charles i behandlingsrommet. De sa at de følte seg bra. Vi håper de kan bli tilgjengelige. Hvis ikke til lørdagens kamp mot Liverpool, så muligens mot Stoke på mandag. De har i hvert fall hatt god fremgang, og vi kommer til å bli rettledet av det medisinske apparatet denne uken.

- Carlos er fortsatt på behandlingsbenken. Kanskje disse to kampene kommer litt for tidlig for ham.

- Ciaran burde ha vært tilbake i gruppen denne uken, men han har fått et lite tilbakeslag som har forsinket fremgangen og comebacket hans.

 

Kilder: avfc.co.uk, physioroom.com.