Enrique liker Kennys fotballfilosofi

Jose Enrique trives som plommen i egget i Liverpool, og setter stor pris på den fotballfilosofien som manager Kenny Dalglish praktiserer.

Den spanske venstrebacken er en kar som liker å holde ballen i laget, og spille på små flater. Dette får han praktisert i Liverpool.

- Jeg foretrekker å slå ballen på fot. Det handler om få ballberøringer og fart på ballen. Kenny ønsker at vi skal ha det morsomt med fotballen, for dersom vi synes det er artig, vil også publikum synes det er artig. Dette er veldig viktig; det at vi spiller på en viss måte, ved å holde ballen på bakken og har frihet til å ta egne avgjørelser, uttaler Enrique til LFC Magazine.

- Vi spiller mange små kamper på trening. Men reglene forandres hele tiden. Vi forsøker å ta dette med oss til kampene, fortsetter spanjolen.

- Treningene er svært viktige. Dersom du ikke trener bra, er det også vanskelig å spille bra når helgen kommer. Det er kampene du jobber mot hver eneste uke, for det er de som er morsomst. Banen er større i kamp, og du spiller foran et publikum og blir dømt ut i fra resultatet du oppnår. Det at vi trener så hardt, kan bidra til at kampene blir mye enklere.