Fornøyd med treningsopphold

Brendan Rodgers har ikke noe å utsette på oppholdet i Nord-Amerika så langt, hvor han berømmer innstillingen til spillerne. Ikke like fornøyd med lang reise i Europa League.

- Treningsoppholdet så langt har vært glimrende, sier Liverpools manager til Liverpool Echo.

- Vi har fått gjort mye godt arbeid og jeg må si at spillerne har tilpasset seg meget bra. Det er store krav som settes i måten jeg ber spillerne om å presse og den sulten jeg ønsker å se når de skal vinne igjen ballen, slik at de må være i tipp topp fysisk form.

- For å kunne spille i en toppklubb som dette må du ha tekniske, fysiske, taktiske og mentale kvaliteter. Det jeg har sett så langt av spillerne har vært utmerket. De har gitt meg alt hver dag. De har forlatt treningene slitne, men jeg vet at når de går inn i dusjen og kommer tilbake til hotellet for å spise da vil de synes det har vært artig.

Brendan Rodgers var ikke like fornøyd med trekningen i Europa League, hvor Liverpool må reise langt for å spille bortekamp bare fire dager etter at de har kommet tilbake fra Amerika. Trolig vil det dreie seg om Gomel i Hviterussland.

- Vi får skaffe oss reisevisum brennkvikt, svarer Brendan Rodgers tørt på spørsmål om 3.kvalifiseringsrunde i Europa League.

- Hver turnering er en utfordring og vi vet vi omtrent hvor vi skal. Timingen er ikke perfekt, det er realiteten, men det er de kortene vi har fått utdelt. Jeg ønsker ikke å klage. Dette er kamper vi må spille og vi ønsker å gjøre det bra i dem.