Fornøyd med ungguttene

Sterling, Shelvey, Morgan, Henderson, Gulacsi, Robinson og Pacheco har alle fått spilletid i Nord-Amerika. Brendan Rodgers er fornøyd med hvordan de unge spillerne har klart seg.

- Jeg er meget, meget fornøyd med dem. Det var en av nøkkelsakene i dag – utviklingen av unggutter og hvordan de har tatt konseptet, sier Brendan Rodgers til lfctour.com.

- Raheem Sterling kom hit som en ung gutt, 17 år gammel, og han visste bare hvordan han skulle komme forbi en forsvarer. Men i dagens kamp forsto han når han skulle presse og når han skulle trekke innover. Han spilte mot en erfaren spiller i Sebastien Bassong, men han ga ham faktisk problemer.

- Det er utmerket for meg, og det viser at han har fått det med seg. Han tenker på kampen. Hvis han gjør det og du legger det til hans talent, kommer han til å bli en meget, meget god spiller i fremtiden.

- Jonjo Shelvey også. Det vil komme mye mer fra ham. Jeg er også meget fornøyd med Jordan Henderson. Han er en spiller som har fått litt kritikk i Liverpool, men han er en meget talentfull spiller. Hvis han fortsetter blant de tre på midtbanen og kjenner til arbeidsoppgavene, så vil vi få se en meget talentfull gutt.

- De unge spillerne har vært fremragende. Jeg har sett fremgang.