Fortsatt håp om å bli på Anfield

Ian Ayre har hintet til at Liverpool FC kan komme til å forbli på Anfield, som fortsatt er eiernes førstevalg. Ayre sier det er en god dialog, og progresjon til tross for ingen lovnader fra eierne.

At det har vært så stille rundt stadionsaken har de nye eierne den siste tiden blitt kraftig kritisert for. Til Tony Barrett i The Times sier Ian Ayre sier at det fortsatt er en mulighet for at klubben kan forbli på Anfield, som skal være eiernes førstevalg.

Klubben arbeider på to fronter. Både med å kunne renovere Anfield, og med å finne en navnesponsor for et eventuelt nytt stadionanlegg i Stanley Park. I følge Ayre er det en god dialog på begge fronter.

- Det har vært progresjon. Vi er fremdeles i dialog på beggefronter. Vi har nå en bedre dialog med naboene enn noen gang, og også med andre aktører i og rundt Anfield. Vi er også allerede kommet langt med noen store firmaer som har vist stor interesse for navnerettighetene for et nytt stadion, sier Ayre.

- En del av problemet er at folk antar ingen progresjon blir gjort fordi vi ikke har kommet med en stor kunngjøring, eller har kunnet vise en spade i jorda.