FSG bestemmer skjebnen til Agger

Daniel Agger mener at det vil være opp til eierne av LFC om han blir i klubben eller ei, og at Brendan Rodgers ønsker ham med videre. Han vil jubilere for Danmark som bekreftet kaptein.

Daniel Agger forbereder seg til landskamp mot Slovakia i morgen. Det vil bli hans kamp nummer 50 for de røde og hvite, og samtidig er det bekreftet at han vil være fast kaptein på landslaget fremover etter at Christian Poulsen i forrige uke sa seg uaktuell til internasjonale oppgaver.

Samtidig spekuleres det i om Liverpool prøver å selge 27-åringen Manchester City. Noen hevder at de røde er klare til å la midtstopperen gå om man får et bud på opp mot £27M, mens andre igjen mener at man ikke ønsker å kvitte seg med midtstopperen.

Agger selv har ikke lagt skjul på at han kjenner til interesse fra andre klubber, at han helst ønsker å bli i Liverpool, men at det til syvende og sist er LFC som vil ha det siste ordet. Han ønsker ikke å være med om han ikke føler seg ønsket.

I dag gir han uttrykk for at Brendan Rodgers ønsker å ha ham med på sitt lag til neste sesong, og at dersom han vil bli solgt vil det være som følge av at klubbens eiere vil det slik.

- Ja, jeg har snakket med ham, svarer Daniel til sporten.dk på spørsmål om han har hatt samtaler med Brendan Rodgers. – Noe annet ville være underlig, men vi har ikke snakket om transfer og alt det der. Vi har pratet om sesongen, og hvilke tanker han har gjort seg om meg og laget.

- Nei, overhodet ikke, fortsetter Agger på antydningen om at det er manageren som vil ha ham ut av klubben. – Det er nok heller ikke ham som vil ta slike avgjørelser. Det er vel eierne, slik det er i enhver virksomhet.

- Det er okay for meg. Det gjelder å innordne seg, og det er jeg meget god til. Jeg har ikke behov for å vite alt som skjer.

Nettstedet legger frem et argument om at det kan være nyttig for Daniel Agger å skifte klubb, dersom han ønsker å vinne noe.

- Det handler om å vinne og det er klart at trofeer betyr noe Jeg hadde heller ikke blitt her hvis jeg ikke trodde at vi kunne vinne noe. Jeg har vært med og vunnet to titler (Charity Shield og CarlingCup) og jeg har vært i en Champions League finale, og jeg vil gjerne vinne mer.

- I Liverpool handler det nå å bygge seg opp igjen, og så lenge det er fremgang så vil jeg også se muligheter. Hvis vi kan komme tilbake til Champions League da har vi kommet langt, og det tror jeg vi kan klare.