Gulacsi håper sesongen ikke er over

Peter Gulacsi ble kalt tilbake til Liverpool etter røde kort for Pepe Reina og Alexander Doni, men virker å bli et fjerdevalg når suspensjonene er over.

Pepe Reina vil være tilgjengelig for spill igjen til neste kamp mot West Bromwich, det samme gjelder Alexander Doni . Til semifinalen på Wembley ble Brad Jones førstevalget med de to nevnte keeperne suspendert.

Det skulle angi at tilbakekalte Peter Gulacsi er et fjerdevalg på førstelaget pr. i dag. Ungareren innser da også at spill på den beste elleveren nok ikke vil skje denne sesongen, men håper han kan få vist seg frem på reservelaget.

- Det er ingen reell sjanse for meg å spille på førstelaget denne sesongen. Da jeg kom tilbake var jeg med på noen treningsøkter, men alt og alle var fokusert på semifinalen, forteller 21-åringen til Setanta.

- Jeg håper å få spille på reservelaget, men det vet jeg ikke noe om nå, fortsetter ungareren. Reservene har kun to seriekamper igjen, mot Manchester United førstkommende torsdag og mot Newcastle mandagen etter.

- Jeg håper jeg får en sjanse, spesielt ettersom fotballen er uforutsigbar og at ting kan forandre seg fort.