Håper på god avslutning i Nord-Amerika

Lucas Leiva er ivrig etter at Liverpool skal avslutte preason-turen i Nord-Amerika med en god kamp mot Tottenham i kveld. Viktigste er likevel å bygge opp kondisjonen.

Liverpool møter Tottenham i Baltimorge klokken 19.00 skandinavisk tid i dag. Brendan Rodgers’ mannskap må håndtere 35 varmegrader og en vanskelig gressmatte på M&T Bank Stadium. Et dekke med naturgress har blitt lagt over kunstgresset som blir brukt til kamper i amerikansk fotball. På gårsdagens treningsøkt spratt ballen nesten ikke.

Lucas Leiva er på vei tilbake etter åtte måneder på sidelinjen, og midtbanespilleren håper Liverpool kan avslutte oppholdet i Nord-Amerika med en god kamp.

- Når du spiller mot et Premier League-lag vil du alltid ønske å vinne selv om det er en treningskamp, sier Lucas Leiva til Liverpool Echo.

- Men vårt hovedmål er å få kondisjonen tilbake så fort som mulig. Det hjelper oss å spille mot en god motstander, og det bør bli en flott kamp. Vi var litt uheldige i den forrige kampen mot Roma fordi vi hadde nok av sjanser til å vinne.

- Kneet mitt er fint. Jeg har ikke fått noen reaksjon fra kampene eller treningene. Fremgangen har vært god, og det er ingenting å bekymre seg for. Jeg må bare holde det gående.