LFC beklager til supporter

Administrerende direktør Ian Ayre har gått til de skritt å beklage oppførselen til klubbdirektøren Jen Chang, etter at sistnevnte skal ha kommet med trusler overfor en supporter.

Sean Cummins opprettet en twitterkonto med navn «Duncan Jenkins» hvor han hevdet han var en aspirerende journalist som kom med eksklusive opplysninger om Liverpool FC. Kontoen fikk snart stor oppmerksomhet da «Duncan Jenkins» snart kunne presentere laget til de helrøde i forveien av kamper, og også synes å ha innsideinformasjon angående transferoverganger.

Kommunikasjonsdirektør Jen Chang synes utvilsomt å ha trodd at Cummins/Jenkins hadde en muldvarp på Anfield, og i et arrangert møte skal han ha kommet med trusler hvis denne ikke ble avslørt. Dette avslørte Cummins selv i en blogg han la ut på nettet.

Cummins fastholdt hele tiden at han hadde hentet lagoppstillingene via en kilde fra et Liverpoolforum, mens han via et nettverk av kontakter han hadde skaffet seg gjennom sin twitterkonto skal ha tippet hvilke spillere som Liverpool kom til å kjøpe. Det hadde aldri vært noen muldvarp fra klubben.

I dag kan sportingintelligence.com bringe utdrag fra et brev som administrerende direktør Ian Ayre har sendt til Sean Cummins, hvor han beklager over en «upassende oppførsel» utøvet av Jen Chang. Ayre legger til at han ber om unnskyldning på klubbens vegne hvis dette har vært til ubehag for Cummins.

Ayre legger til at saken vil bli behandlet internt innad i LFC, men at det ikke vil være riktig av ham å forklare hva dette innebærer.