Liverpool forhandler om spiller

Marca hevder at administrerende direktør i Liverpool FC, Ian Ayre, er i Barcelona for å prøve å forhandle fram en avtale som kan bringe Cristian Tello til Anfield. Kjent journalist mener de røde er favoritter til å sikre seg spilleren.

Storavisen Marca påstår at Ian Ayre kom til Barcelona i går for å diskutere en mulig overgang for vingen/spissen Cristian Tello. Ifølge avisen har Ayre allerede vært i kontakt med spillerens agent, Josep Maria Orobitg.

Det synes å være bred enighet om at Tello, Nuri Sahin og Clint Dempsey er de mest aktuelle transfermålene til Liverpool i øyeblikket. De to førstnevnte fortrinnsvis på utlån for neste sesong, selv om det ikke utelukkes at man prøver å sikre seg Cristian Tello permanent. Angående Dempsey skal det skille for mye mellom hva Liverpool ønsker å betale og hva Fulham krever, men Charlie Adam linkes også som en mulig del av en slik avtale.

Den spanske journalisten Guilem Balague, med god kjennskap til LFC og La Liga, bekrefter også til Sky Sports News at det er genuin interesse fra Liverpool angående Sahin og Tello.

«Liverpool føler at de har gjort nok til å overbevise Sahin, men ingenting er bekreftet ennå. Liverpool er samtidig favoritter til å sikre seg Tello på lån. Hvis de tilbyr nok kan det være aktuelt å hente ham permanent. Atletico Madrid er nestfavoritt. Agenten til Tello vil prøve å møte Barcelona i dag eller i morgen.»