To scoringer av Jerome Sinclair, ett hver at Seyi Oji og Kristoffer Peterson, ga grunnlag for en solid hjemmeseier til juniorlaget i en meget underholdende kamp.

Liverpools lag: Fulton, Cleary, Maguire, Jones, Heaton, Baio (Randall 75), Lussey, Peterson, Trickett-Smith, Ojo, Sinclair  Res: Mersin, Quirk, O'Hanlon, Gainford, Randall

Wolverhampton: Cotman, Kellermann, Sendtfield, O'Hanlon, Stringer-Moth, O'Neill, Ifil (Weeks 17.min), Parry, Keita, Dell

1.omgang

3.min:
Liverpool får den første muligheten da midtstopper Heaton header over en corner fra Peterson.

4.min: Trickett-Smith er nære på, men keeper får reddet. God start av Liverpool.

12.min: 1-0 SINCLAIR - Ojo får mye plass ute på venstrekanten, og innlegget blir behersket headet ned i motsatt hjørne av Jerome Sinclair.

15.min:
Liverpool får straffe da Ojo blir felt ute til venstre, men kaptein Jordan Lussey skyter svakt over fra elleve meter.

17.min: Wolves har sitt første angrep, men Dell skyter utenfor.

17.min: Weeks inn for Ifil hos Wolves.

19.min: Wolves får frispark like utenfor 16-meteren, på sin høyreside. Ballen trilles ut i returromet til Parry som skyter et høyt skudd som Fulton får fistet over.

29.min: Keita kommer igjennom for Wolves, men alene med keeper gjør Fulton en god benparade.

31.min: Baio får gult for å ha sparket vekk ballen.

45.min: 1-1 DELL - Wolves får straffe da Fulton feller spissen som får ballen akkurat forbi keeper. Ryan Fulton gjør først en glimrende redning på forsøket fra Parry, men Dominic Dell  er framme og setter returen i mål.

Liverpool startet meget bra og hvor Peterson og Ojo herjet på hver sin kant. Spesielt 15 år gamle Seyi Ojo fikk mye plass på venstrekanten og det var ikke overraskende at det var unggutten som stod bak Liverpools to største sjanser. Først la han inn til Jerome Sinclair som scoret med en pen heading, før han skaffet et straffespark som Jordan Lussey sendte svakt høyt over. Da var det gått et kvarter, men siden gikk luften noe ut av den røde ballongen og Wolves var hakket bedre i siste halvdel av 1.omgang. Det var derfor ikke helt ufortjent da laget scoret på straffespark helt mot slutten av omgangen.

2.omgang

48.min: 2-1 OJO - Baio finner Seyi Ojo med en fin pasning ut mot venstrekanten. 15-åringen skjærer innover og avslutningen går inn ved motsatt stolperot.

56.min: 3-1 PETERSON STR - Etter en fin kontring finter Kristoffer Peterson ut høyreback Kellermann og blir lagt ned. Svensken setter selv straffesparket kontant opp i hjørnet til høyre for keeper.

59.min: 3-2 KEITA - Liverpool er åpne da Wolves angriper og den svære spissen Keita kan banke inn ballen fra om lag straffemerket.

61.min:
Stringer-Moth hos Wolves får gult.

63.min: Kellermann er neste hos Wolves som får gult.

63.min: Kellermann blir byttet ut for Wolves.

Frisk kamp på akademiet. Tilsvarende oppgjør i Wolverhampton endte 3-3...

65.min: Godt angrep fra Liverpool da Peterson sender fram Sinclair, som nesten finner Trickett-Smith foran mål men midtstopper O'Hanlon får klarert.

67.min: Stor sjanse for Wolves da Weeks kommer igjennom i midten, men innbytteren skyter utenfor.

70.min: God kontring da Kristoffer Peterson fosser framover, finner Trickett-Smith, men keeper redder skuddet fra skrått hold.

71.min: Parry skyter fra 20 meter for Wolves, men et par meter utenfor.

75.min: Baio ut og Randall inn for Liverpool.

78.min: Ojo kommer innover, denne gang fra høyrekanten, men det harde skuddet går rett på keeper.

79.min: 4-2 SINCLAIR - Toppscoreren gjør en smart vending på kanten av 5-meteren og banker ballen opp i nettaket.

88.min:
Liverpool har hatt flere brukbare muligheter, den største da Trickett-Smith prøver å lobbe keeperen men sender ballen også over mål.

En underholdende kamp i Kirkby, hvor Liverpool gikk ut som et ekspresstog i hver omgang og skapte mye trøbbel for Wolves gjennom de hurtige vingene Peterson og Ojo, avslutningene til Sinclair og teknikken til Trickett-Smith. Wolves prøvde å svare i begge omgangene, men etter pause var det bare i en kort periode før Liverpool overtok igjen. Hvis en skal trekke frem noen må det bli 16-årige Jerome Sinclair og Seyi Oji. Sistnevnte ble 15 år i juni og viser herlig balanse, teknikk, fart og overblikk. Et pluss også til keeper Ryan Fulton som hadde flere gode redninger.