Marsh om treningene under landslagspausen

Forberedelsene til Reading-kampen begynner ikke skikkelig før onsdag i neste uke. Under landslagspausen blir flere U21- og U18-spillere hentet opp for å trene med de gjenværende førstelagsspillerne.

Hele 18 førstelagsspillere ble sendt avgårde på landslagsoppdrag denne uken, og det er ikke lett å begynne forberedelsene til Reading-kampen neste lørdag.
- Vi jobber med tilsvarende som vi har gjort, men med ulikt personell. Vi hadde seks U18-spillere her på onsdag og vi hadde spillere fra U21 på torsdag for å få en gruppe på 18, så arbeidet følger samme linje som når vi har hele troppen her, forklarer Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Vi jobber med det vanlige mens vi venter på at resten av troppen skal returnere fra landslagsoppdrag. De vil være tilbake onsdag ettermiddag, og da begynner forberedelsene skikkelig.

Har landslagspausen kommet på et dårlig eller bra tidspunkt?
- Det spiller egentlig ingen rolle. Vi vet at vi har landslagspauser i løpet av sesongen. Hvis du har litt momentum og et par gode resultater, ønsker du ikke en pause. Men det er ikke så dårlig for spillerne på reise bort, spille for landet sitt og komme opplagte tilbake.

De tre siste kampene før landslagspausen ga én seier, én uavgjort og ett tap.
- Jeg synes prestasjonene har vært stabile. Det gjelder bare å få ballen over streken. Hvis vi tar vare på sjansene mer regelmessig, tror jeg vi får se tre poeng oftere.

- Jeg tror alle kan se at det er fremgang. Resultatene har ikke vist det ennå, men jeg tror det bare er et spørsmål om tid. Det er mange unge spillere på laget for øyeblikket, og normalt får man ikke mye stabilitet når det er tilfelle. De unge spillerne har imidlertid prestert stabilt bra, seniorspillerne gjør det meget bra, så det bare gjelder å ta vare på sjansene.

- Vi har en pass-and-move-filosofi, så det er ikke slik at vi er ukjent med det. Liverpool spilte meget bra i fjor. Vi hadde nesten de samme problemene når det gjelder å ta vare på sjansene.  Dette er ikke en enorm forandring fra hva vi har gjort tidligere år.