Ønsker klarhet i klubbens ambisjoner

Martin Skrtels agent opplyser at spilleren ønsker klarhet i klubbens målsettinger og ambisjoner, men avviser at midtstopperen er misfornøyd. Skal ta opp spørsmålet om ny kontrakt i et møte om to uker.

Det har versert rykter om at Martin Skrtel er ikke er tilfreds i klubben etter at det heller ikke neste sesong blir Champions League-fotball for Liverpool, og at midtstopperen var  ferd med å levere en transfersøknad- Spillerens agent tilbakeviser påstandene, men vil likevel søke avklaring om Liverpools målsettinger og ambisjoner i et møte med klubbens ledelse om to uker.

- Du kan ikke si at Liverpool ikke kommer til å spille i Champions League. Dette er en stor klubb, og fordi de ikke har klart det i år, betyr det ikke at de ikke klarer det neste sesong. Det er likevel forventninger fra begge sider, sier Karol Csonto til The Independent.

- Noen forandringer har blitt foretatt i klubben. Spilleren ønsker å vite hva målsettingene og ambisjonene er. Vi ønsker å snakke med Liverpool om hva de ønsker, og vi vil selvsagt diskutere spørsmålet om ny kontrakt til Martin.