Pepe spår høyt lydnivå

Pepe Reina tror at publikum vil spille en stor rolle i returkampen mot Manchester City, og spår «europacupstemning» på Anfield i den andre semifinalen i Carling Cup.

- Vi er fornøyd. Vi er halvveis nå, men vi har en ny hard jobb foran oss med 90 minutter i returkampen, uttaler Reina til Liverpoolfc.tv.

- Det blir en fantastisk stemning på Anfield. Det er garantert for enhver returkamp i en semifinale. Våre fans vil bli svært viktige. De er alltid på vår side. Jeg tviler ikke et sekund på at de kommer til å gi alt i returkampen, og at det vil bli en av disse magiske kveldene på Anfield, fortsetter han.

- Forhåpentligvis kan de hjelpe oss å nå finalen. Vi må fullføre jobben etter å ha klart den vanskeligste delen, nemlig å vinne på bortebane mot City.

- Vi visste det ville bli vanskelig, men vi følte at dersom vi klarte å starte i et høyt tempo og angripe dem, så kunne vi skape problemer for dem. Vi startet veldig bra, og kunne ha gjort mål før vi fikk straffesparket. Joe Hart gjorde noen flotte redninger.

- Jeg synes vi håndterte dem bra i annen omgang, for vi vet hvilke kvaliteter City besitter, spesielt på hjemmebane. Vi fikk resultatet som gjør at vi fortsatt er med foran returkampen.

- Nå må vi omstille oss og fokusere på den viktige ligakampen mot Stoke på lørdag, og forhåpentligvis vinner vi flere kamper på rad.